x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel, filmate de camerele de supraveghere. Tatăl băieţelului, audiat la Parchet (VIDEO)

ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel, filmate de camerele de supraveghere. Tatăl băieţelului, audiat la Parchet (VIDEO)

19 Sep 2013   •   10:15
ULTIMELE clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel, filmate de camerele de supraveghere. Tatăl băieţelului, audiat la Parchet (VIDEO)

Camerele de supraveghere instalate în Parcul Tei au surprins ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel, băieţelul de 4 ani ucis de câini. În imaginile publicate de cancan.ro se văd cei doi fraţi cum aleargă pe o alee din parc, nesupravegheaţi, în jurul orei 9:20.

Andrei, fratele mai mare, fuge mai repede şi ajunge la capătul aleii principale. Ionuţ, băieţul de numai 4 ani, rămâne în urmă. Îl ajunge pe Andrei abia după un minut.

Cei doi copii se joacă mai bine de o oră, timp în care bunica lor nu apare în raza camerelor de luat vederi, scrie cancan.ro. După încă o oră de joacă, fratele cel mare Andrei apare de mână cu un bărbat. Andrei şi bărbatul se îndreaptă către cel mai apropiat agent de pază pe care îl întrabă de bunica băieţilor. După câteva momente se vede cum cei trei se îndreaptă către locul unde stătea sau a fost bunica celor doi copii.

După aproape trei minute bărbatul este filmat şi se îndreaptă spre ieşirea din parc. În jurul orei 11:30, Ionuţ şi-a găsit sfârşitul ucis de câini maidanezi.

Tatăl lui Ionuț, audiat la Parchetul General

Tatăl lui Ionuț Anghel a ajuns, în această dimineaţă, la sediul Parchetului General pentru a da declarații în dosarul deschis pentru uciderea fiului său, dar și pentru a-i fi aduse la cunoștință ultimele noutăți din dosar.

După ce au fost analizate o serie de imagini video, preluate de camerele de supraveghere din Parul Tei, tatăl lui Ionuț Anghel nu mai știe ce să creadă despre moartea fiului său cel mic. "Nu mai știu nimic. De aceea am venit aici să mi se spună ce date au procurorii. Există raportul IML, există imagini video, vom vedea ce stabilesc procurorii", a declarat bărbatul la intrarea în sediul Parchetului General.

Sursa foto si video: cancan.ro




×