x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un afacerist brăilean s-a sinucis imediat după ce a sunat la 112

Un afacerist brăilean s-a sinucis imediat după ce a sunat la 112

01 Iun 2012   •   14:38
Un afacerist brăilean s-a sinucis imediat după ce a sunat la 112

Un om de afaceri din Braila, in varsta de 40 de ani, a sunat vineri la serviciul unic de urgenta 112 si a anuntat ca intentioneaza sa se sinucida, indicand inclusiv locul in care se afla, insa politistii si procurorul care au mers la caz l-au gasit mort in momentul in care au ajuns la adresa indicata.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Braila, citati de Mediafax, operatoarea de serviciu de la Serviciul National Unic Apel de Urgenta 112 Braila a fost sesizata telefonic de un barbat care, dupa ce s-a prezentat, a spus ca se afla in garajul locuintei lui si ca intentioneaza sa se sinucida.

Oamenii legii l-au gasit insa pe barbat fara viata, impuscat in cap. Cadavrul a fost gasit in garajul imobilului in care barbatul locuia, pe strada Stefan cel Mare, din Braila. Braileanul era intins pe pardoseala si avea la cap o plaga impuscata, iar in imediata apropiere a acestuia politistii au gasit o arma de vanatoare.

Barbatul, tatal unui baietel in varsta de sase ani, avea 40 de ani si era patronul unei firme de constructii si produse de feronerie din Braila.

Surse din randul anchetatorilor sustin ca braileanul ar fi avut probleme financiare care l-au determinat sa se sinucida.

×
Subiecte în articol: Braila sinucidere patron apel 112