x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un an de la protestele anti-Băsescu din Piaţa Universităţii (VIDEO)

Un an de la protestele anti-Băsescu din Piaţa Universităţii (VIDEO)

11 Ian 2013   •   12:45
Un an de la protestele anti-Băsescu din Piaţa Universităţii (VIDEO)

Miscarea de protest "Piata Universitatii / Km Zero - 13 septembrie 2012" a facut o invitatie publica, in vederea reamintirii momentelor petrecute împreună, în acele zile de ger, pe baricadele luptei pentru o viaţă mai bună si demnitate, impotriva curbei de sacrificiu Boc-Băsescu.

Citeste si: Jandarm: Protestaţi ce vreţi, numai nu strigaţi de Băsescu (VIDEO)

"Va adresăm invitaţia de a lua parte la manifestarea “ Un an de zile de la  protestele dramatice antisistem din Piaţa Universitaţii / 13  ianuarie 2012 - 13 ianuarie 2013.” , acţiune ce va avea loc duminică, 13.01.2012 de la ora 11,00 - 13,00  la Muzeul Municipiului Bucureşti.

Cu acest prilej participantii vor face un bilanţ, plus si minus împliniri, işi vor reaminti momentele petrecute împreună în acele zile de ger pe baricadele luptei pentru o viaţă mai bună si demnitate, impotriva curbei de sacrificiu Boc-Băsescu, pentru democraţie si justiţie, pentru reformarea clasei politice, pentru o ţară fără corupţi si dezvoltată. Mişcarea amplă de protest, cu centrul Piaţa Universitaţii, a produs efecte majore in plan politic si guvernamental, retragerea Legii Sănătaţii, cauză imediată a protestelor, schimbarea guvernelor Boc si Ungureanu, un curent general favorabil USL, Guvern Ponta I, II pentru un trai demn si prosperitate. Vor fi prezenţi adevăraţii protestatari ce au demonstrat seară de seară în ianuarie / februarie 2012 in cele 60 de mari localităţi din tară cat si în străinătate, si mai puţin cei care aflaţi în trecere pentru a exploata momentul spre a se poza alături de masele nemulţumite si a ateriza apoi in studiourile TV ca  lideri de opinie autodeclaraţi ai Pieţei Universităţii.

Citeste si: Băsescu umileşte din nou Piaţa Universităţii: "în ianuarie s-a protestat pe bani. Ce violenţe? Au fost într-o singură seară conflicte între jandarmi şi protestatari"

Programul manifestării :
1.Expoziţie de fotografii “Expo Foto Protest 13.01.2012”- Banuţă Ctin, Radu Ţîrdel, Adr. Paler.
2.Lansarea cărţii “Fenomenul Piaţa Universităţii 2012”- autor Chiţu Alexandrina .
3.Platforma de revendicări a protestatarilor din ianuarie 2012 -  George Bogdan & Protestatarii.
   Mişcarea de Protest Piaţa Universităţii, examen al calităţii guvernărilor post 2012 .
4.Expoziţia de picturi “Libertate, ianuarie 2012” – autor pictor Roşianu Ilie .
5.Luări de cuvânt: Reprezentanţi ai protestatarilor din Arad, Galaţi, Deva, Bucureşti.
                             Parlamentarii Remus Cernea, Codrin Ştefănescu/PSD, Tudor Barbu/PPDD
                             Secretarii de stat  Victor Socaciu, Raed Arafat, Cătălin Chiper, MAI
                             Ministru delegat Maria Grapini, Primar Rareş Mănescu, dr. Vasile Cepoi.
                             Presedinte PNL Bucuresti, Eugen Nicolăescu, ministru

Mass – media, inviat special.

Citeste si: Cine sunt ciumpalacii şi viermii din Piaţa Universităţii

AICI puteti descarca invitatia in format .DOC




Citeste si: Colonelul Moise vorbeşte în Photoshop (Video)
Citeste si: Au pus cătuşe florilor! Copii bătuţi, gaze lacrimogene, haos, amenzi, înjurături, pulane în cap şi peste picioare, tabloul sinistru al unei după amieze de sâmbătă
Citeste si: (VIDEO EXCLUSIV) Jandarmeria are dezlegare la vânătoare de capete sparte şi face pe niznaiu: Răniţi? Care răniţi?
Citeste si: (VIDEO) Vicenţiu Neagoe, redactor la Jurnalul Naţional şi fiul său, bătuţi crunt de jandarmi la protestul suporterilor Universităţii Craiova din Piaţa Victoriei
Citeste si: "Aş vrea să îl întâlnesc pe jandarmul care mi-a distrus piciorul. Să mă privească în ochi, fără să se ascundă după cagulă, scut, bastoane sau fumigene…"
Citeste si: Demiteţi securiştii din Jandarmeria Română!
Citeste si: Jandarmii către ciumpalaci: "Aveti cinci momente să părăsiţi zona! Cât înseamnă cinci momente? Cât vrea domnu' comandant!" (VIDEO)




×