x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un angajat de la Penitenciarul Codlea, reţinut. Bărbatul a facilitat, contracost, introducerea în închisoare a două telefoane mobile

Un angajat de la Penitenciarul Codlea, reţinut. Bărbatul a facilitat, contracost, introducerea în închisoare a două telefoane mobile

26 Feb 2013   •   11:07
Un angajat de la Penitenciarul Codlea, reţinut. Bărbatul a facilitat, contracost, introducerea în închisoare a două telefoane mobile
Sursa foto: informatorulmoldovei.ro

Un angajat al Penitenciarului Codlea, prins în flagrant că a primit mită pentru a ajuta ca un pachet cu două telefoane mobile să ajungă în posesia unui deținut, a fost reținut, luni, pentru luare de mită.

Bărbatul primise suma de 400 de lei și un pachet conținând două telefoane mobile care erau destinate unui deținut, fiind prins în flagrant de către procurorii Parchetului Tribunalului Brașov împreună cu polițiștii de la DGA Brașov.

Angajatul, în vârstă de 36 de ani, primise și pe 14 și 22 februarie, câte 100 de euro, de la un investigator, pentru a introduce în penitenciar pachete cu telefoane mobile și parfumuri, obiecte la care deținuții nu au dreptul, scrie Mediafax.
Penitenciarul Codlea a anunţat, marţi, că agentul-şef Marius Ioan Văcariu a fost ridicat pentru cercetări de poliţişti, în cursul zilei de luni, fiind învinuit pentru luare de mită.

Agentul-şef de penitenciare Marius Văcăriu are o vechime în sistemul pentenciar de 14 ani, fiind sancţionat disciplinar de şapte ori pentru diverse abateri disciplinare în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, potrivit unui comunicat al Penitenciarului Codlea.

×