x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un antreprenor român reinventează turismul

Un antreprenor român reinventează turismul

08 Aug 2020   •   14:00
Un antreprenor român reinventează turismul

Dragoş Anastasiu pregăteşte o investiţie în 30 de locaţii hoteliere, omul de business fiind încrezător că locaţiile mai mici sunt mai căutate în această perioadă. Locaţiile hoteliere vor avea mai puţine camere şi vor permite distanţarea fizică.

 

Dragoş Anastasiu investeşte într-o nouă reţea de locaţii hoteliere despre care consideră că vor fi viitorul turismului românesc şi care vor atrage mulţi turişti în România.

Locaţiile vor fi mai izolate şi vor permite mai multă intimitate şi singuranţă pentru turişti, întrucât vor avea mai puţine camere şi vor fi pro distanţarea fizică.

„E exact momentul cel mai bun să investeşti acum. Pentru că acum poţi să ajuţi unele locaţii care sunt bune, dar poate nu mai au resurse. Avem resurse, băncile aşteaptă să ne finanţeze, nu am constrângeri bugetare. Este în funcţie de ce găsim, de oamenii cu care puteam să facem parteneriate. Suntem în discuţii cu câteva locaţii. Unele se pot întâmpla într-un an doi. Noi ne-am pus în minte ca undeva să avem, o reţea de 20-30 de astfel de locaţii în termen de 3-4 ani”, a declarat omul de afaceri Dragoş Anastasiu..

Mediafax

×
Subiecte în articol: Dragoş Anastasiu