x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un autocar în care se aflau peste 30 de copii a fost lovit de trăsnet pe Autostrada Transilvania

Un autocar în care se aflau peste 30 de copii a fost lovit de trăsnet pe Autostrada Transilvania

24 Iun 2011   •   12:02

Incidentul s-a petrecut intre Campia Turzii si Gilau, judetul Cluj. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, Andrei Biris, a declarat ca nu sunt victime, dar copiii sunt speriati si li se acorda asistenta medicala.

In urma trasnetului, autocarul s-a defectat, urmand ca la fata locului sa ajunga o alta masina pentru preluarea copiilor.

Administratia Nationala de Meteorologie - Centrul Meteorologic Transilvania Norda a emis o atentionare meteorologica cod portocaliu care vizeaza fenomene meteo periculoase cu caracter imediat, cu valabilitate pana dupa ora 15.00, in zona localitatilor Moldovenesti, Calarasi, Luna, Campia Turzii, Triteni, Viisoara, Mihai Viteazu, din judetul Cluj.

Fenomenele vizate sunt grindina de dimensiuni medii si mari, local cantitati de apa de peste 30 de litri pe metrul patrat, intensificari de vant cu aspect de vijelie.

×