x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autor francez celebru "Nu mai sunt în stare să iubesc o femeie de 50 de ani. O consider prea bătrână''

Autor francez celebru "Nu mai sunt în stare să iubesc o femeie de 50 de ani. O consider prea bătrână''

10 Ian 2019   •   15:36
Autor francez celebru "Nu mai sunt în stare să iubesc o femeie de 50 de ani. O consider prea bătrână''

Yann Moix, prezentator TV și autor francez, nu regretă declarația sa despre femeile trecute de 50 de ani. Conform The Guardian, acesta a spus că nu ar putea iubi vreo femeie mai în vârstă de atât, cuvintele lui stârnind controverse.

Probabil că din cauza aceasta Moix a ieşit pe piaţă cu banala, la limita evidenţei, a deloc elegantei fraze: ''Spun adevărul. La 50 de ani nu mai sunt în stare să iubesc o femeie de vârsta mea. O consider prea bătrână''. 

Autorul, și el în vârstă de 50 de ani, care își promovează ultima carte, Rompre, a spus că gusturile sale sunt personale și că era doar sincer.

„Nu o văd ca pe mândrie, ci ca pe un blestem. Nu este vina mea. Nu sunt responsabili de gusturile noastre, de ce urmărim, de înclinările noastre”, a declarat el.

Moix, un scriitor premiat, a stârnit furie după ce interviul a fost publicat în ultima ediție a revistei Marie-Claire. El a declarat că este „incapabil” să iubească femei de 50 de ani pentru că „sunt mult, mult prea bătrâne”.

Într-un interviu la radio de după, el a spus că e important să înțelegem unele adevăruri chiar dacă pot fi dureroase. „Trăim într-o societate unde este greu să fii o personalitate. Trebuie mereu să reprezentăm cetățeanul, nu trebuie să supărăm pe nimeni”, a adăugat el.

„Fiecare om este prizonierul gusturilor sale. Eu sunt prizonierul gusturilor mele. Nu dezavantajează cu nimic o femeie de 50 de ani că nu vreau să mă culc cu ea”, a spus Moix.

×
Subiecte în articol: 50 de ani autor celebru franta yann moix