x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un avion de tip Cargo a aterizat de urgenţă la Otopeni. Traficul de călători nu a fost afectat

Un avion de tip Cargo a aterizat de urgenţă la Otopeni. Traficul de călători nu a fost afectat

13 Noi 2012   •   18:13
Un avion de tip Cargo a aterizat de urgenţă la Otopeni. Traficul de călători nu a fost afectat

Traficul de călători pe aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de incidentul cu aeronava de tip Cargo care a trebuit să aterizeze de urgenţă din cauza unor probleme la unul dintre motoare, a declarat Agerpres Teo Postelnicu, reprezentant al serviciului Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

"Traficul de călători nu a fost afectat sub nicio formă, nu a întârziat niciun avion şi totul se desfăşoară normal. Practic, a fost un incident punctual. Totul s-a desfăşurat normal, cel puţin din punctul nostru de vedere", a adăugat Teo Postelnicu.

O aeronavă de tip Cargo, care efectua un zbor tehnic de verificare, a aterizat de urgenţă, marţi după-amiază, pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza unor probleme la unul dintre motoare.

"Este vorba despre o aeronavă de tip Cargo, de mărfuri, care a efectuat un zbor tehnic de verificare, care presupune că de unde decolezi acolo şi aterizezi. A decolat de pe aeroportul Henri Coandă la ora 15.34, apoi s-a constatat că are probleme la unul dintre motoare. La 16.15 a aterizat în siguranţă pe Otopeni (Henri Coandă - n.r.)", a explicat Teo Postelnicu, serviciul Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Imediat cum a fost semnalat incidentul, la ora 16.00, la faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă şi spumă ale ISU Ilfov. În final, pompierii nu au fost nevoiţi să intervină deoarece aeronava a aterizat fără probleme, a declarat Agerpres Simion Petruş, purtător de cuvânt al ISU Ilfov, care a mai spus că avionul care semnalase probleme la bord era unul de marfă.

×