x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE. Obuzul găsit într-un apartament dn București a fost ridicat de pirotehniști. Locatarii s-au întors în locuințe

UPDATE. Obuzul găsit într-un apartament dn București a fost ridicat de pirotehniști. Locatarii s-au întors în locuințe

24 Noi 2019   •   17:58
UPDATE. Obuzul găsit într-un apartament dn București a fost ridicat de pirotehniști. Locatarii s-au întors în locuințe

UPDATE 17:50. Obuzul găsit, duminică după-amiază, într-un apartament din Capitală a fost ridicat de pirotehnişti, iar locatarii imobilului reintră în locuinţe, a anunţat Poliţia Capitalei.

---------------------

Un imobil din Bucureşti a fost evacuat, duminică după-amiază, după ce un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz în apartamentul bunicii sale, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, apelul a fost primit în jurul orei 16,00.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 23 Poliţie, fiind informat şi ISUBIF. S-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acţiunea de extragere a elementului de muniţie. La faţa locului se deplasează şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR", precizează Poliţia.

Urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei, adaugă sursa menţionată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: obuz bucuresti apartament