x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat care a aruncat în aer un bancomat din Constanța, arestat

Un bărbat care a aruncat în aer un bancomat din Constanța, arestat

23 Mar 2020   •   17:03
Un bărbat care a aruncat în aer un bancomat din Constanța, arestat

Un bărbat de 37 de ani, acuzat că a aruncat în aer, în urmă cu o lună, un bancomat din localitatea Lumina, județul Constanța, a fost prins de polițiști, iar în prezent este arestat, anunță Poliția Română.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au făcut două percheziții domiciliare, în dosarul deschis pentru distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materiilor explozive, în urma exploziei de la un bancomat din localitatea Lumina, județul Constanța.

În urma perchezițiilor desfășurate în Agigea și Oituz, din județul Constanța, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite pentru a arunca în aer bancomatul.

Față de bărbatul de 37 de ani a fost dispusă măsura reținerii, iar luni a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

În 26 februarie, barbatul, de 37 de ani, ar fi distrus, prin utilizarea unei substanțe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina și ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani.

Sursa: Mediafax

×