x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat de 41 de ani şi-a VIOLAT nepoata de 10 ani

Un bărbat de 41 de ani şi-a VIOLAT nepoata de 10 ani

16 Iun 2015   •   15:33
Un bărbat de 41 de ani şi-a VIOLAT nepoata de 10 ani
Sursa foto: Foto: lookfordiagnosis.com

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Murfatlar, judeţul Constanţa, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce şi-ar fi violat nepoata vitregă, în vârstă de zece ani, fata spunând că a mai fost abuzată de acesta şi în trecut.

Citeşte şi Doi băieți de 12 și 13 ani au violat o femeie de 40 de ani, în timp ce alții se uitau: "Au intrat peste mine în casă, mi-au dat în cap cu ceva"

În data de 5 iunie 2015, în jurul orei 17.00, un bărbat de 41 de ani din oraşul Murfatlar s-a aflat singur în casă cu nepoata sa vitregă, în vârstă de 10 ani, şi, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a întreţinut relaţii sexuale orale cu aceasta, potrivit anchetatorilor, citaţi de antena.ro.

Citeşte şi Interviu SOCANT cu un VIOLATOR! "Trebuia sa taca si sa accepte. O fata decenta nu se plimba pe strazi la 9 seara!"

Copila i-a povestit totul mamei, care a anunţat Poliţia, fata spunând că nu era prima dată când a fost abuzată de bunicul vitreg.

Citeşte şi Regizorul pedofil, condamnare definitivă! Mihnea Columbeanu, 26 de ani de închisoare pentru pornografie infantilă

Bărbatul a fost reţinut, luni seară, pentru viol, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, marţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.


×
Subiecte în articol: viol fetita violator infractor murfatlar nepoata