x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat din judeţul Olt a decedat după ce a alunecat într-un puţ

Un bărbat din judeţul Olt a decedat după ce a alunecat într-un puţ

de Agerpres    |    13 Mar 2014   •   15:25
Un bărbat din judeţul Olt a decedat după ce a alunecat într-un puţ

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, care lucra la curăţarea unei fântâni din comuna Vişina Nouă, a murit joi după ce a căzut în puţul cu o adâncime de 15 metri, conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a anunţat că pentru salvarea bărbatului au intervenit echipaje ale SMURD şi Ambulanţei şi s-a deplasat şi un elicopter SMURD ce urma să transporte victima la spital, însă manevrele de resuscitare au fost inutile şi cadrele medicale au constatat decesul.

Băsăşteanu a precizat că în momentul în care au ajuns echipajele de salvare, bărbatul care căzuse în fântână era scos de localnici la suprafaţă. El era inconştient şi prezenta suspiciune de fractură craniană şi fractură la mâna stângă. Cadrele medicale au încercat timp de 50 de minute să resusciteze pacientul.

"Elicopterul SMURD se afla la stadionul din Vişina Nouă aşteptând pacientul pentru a-l transporta la un spital, dar pentru a putea fi transportat la elicopter era necesar să fie stabilizat. Manevrele de resuscitare nu au avut un rezultat favorabil, după 50 de minute fiind declarat decesul bărbatului", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

×
Subiecte în articol: deces put smurd