x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni strigând "Băsescu e un dictator". Altul a ameninţat timp de şase ore că sare de pe un stâlp.

Un bărbat şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni strigând "Băsescu e un dictator". Altul a ameninţat timp de şase ore că sare de pe un stâlp.

de Mara Raducanu    |    08 Iun 2011   •   13:54
Un bărbat şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni strigând "Băsescu e un dictator". Altul a ameninţat timp de şase ore  că sare de pe un stâlp.

UPDATE: 18.10 Dupa sase ore petrecute in varful stalpului, Neculai Stancu, protestatarul care in timpul negocierilor a solicitat un loc de munca si o locuinta, a fost adus, in siguranta, pe pamant.

Un barbat si-a dat foc, in urma cu putin timp, in fata Palatului Cotroceni. Barbatul in varsta de 50 de ani, cadru MApN disponibilizat, a suferit arsuri pe 15% din suprafata corpului fiind preluat de un echipaj SMURD si transportat la spital.

Conform martorilor, barbatul s-a stropit cu benzina si si-a dat foc dupa ce a strigat "Nu mai pot suporta dictatura lui Basescu".

stire in curs de actualizare

O ambulanta, cateva echipaje de politie si o autospeciala a pompierilor se afla inca de dimineata la Cotroceni, unde un alt barbat ameninta ca se va sinucide.

Barbatul din varful stalpului: "Sa vina presedintele Basescu si Comisia Europeana!'
Barbatul urcat pe un stalp din apropierea Palatului Cotroceni pare sa-si ia amenintarea de a se sinucide in serios.

El a luat pana acum mai multe pastile Xanax , pe care le-a ingurgitat folosind bere.
Cei trei negociatori trimis de Politia Capitalei nu reusesc sa-l convinga pe barbat sa coboare sub nicio forma. "Dreptul la moarte, dreptul la genocid, cer sa ne fie respectate drepturile', striga barbatul din varful stalpului, ridicandu-se din cand in cand in picioare pe lampa aflata in varful stalpului,

Conditia pusa de individul respectiv este ca la fata locului sa vina "pentru megocieri' ministrul justitiei, presedintele Romaniei si Comisia Europeana.
Momentele de agitatie verbala sunt intercalate de momenbte de acalmie, provocate cel mai probabil de pastilele inghitite.

Potrivit primelor informatii, barbatul are 28 de ani, se numeste Stancu Neculai si era cazat intr-un centru de plasament. Pentru ca i se pusese in vedere sa plece , tanarul a recurs la acest gest extrem pentru a protesta.

×