x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat și-a invitat fiica la nunta sa, după care a violat-o, confundând-o cu noua soție

Un bărbat și-a invitat fiica la nunta sa, după care a violat-o, confundând-o cu noua soție

11 Ian 2019   •   19:35
Un bărbat și-a invitat fiica la nunta sa, după care a violat-o, confundând-o cu noua soție

Un danez a fost găsit vinovat pentru că și-a violat fiica în seara nunții sale, după ce s-a apărat spunând că a crezut că era soția sa.

Conform Dailymail, incidentul a avut loc într-o proprietate de la țară din Kolding, Danemarca, unde bărbatul de 50 de ani a primit invitații la nuntă.

Fiica, de 20 de ani, a leșinat din cauza alcoolului în camera miresei, după care mireasa și mirele s-au dus la somn în același pat.

Tatăl și fiica n-au ținut legătura timp de câțiva ani, dar s-au întâlnit anul precedent de Crăciun, când a invitat-o la nunta sa.

Fata a devenit „foarte intoxicată” în timpul petrecerii, iar membrii familiei au decis că nu poate ajunge în siguranță în locul unde stătea.

La 2:30 dimineața, ea a fost dusă de către tată și un alt invitat în pat. 90 de minute mai târziu, tatăl s-a dus să se culce lângă fiica lui, cu soția pe cealaltă parte a patului.

Bărbatul a spus că nu își aduce aminte nimic după asta și neagă acuzațiile de viol. În jurul ore 4:30 dimineața, bărbatul a pus mâna pe fiica sa.

„Când i-a cerut să se oprească și a încercat să se ridice, el a împins-o tare în piept. După aceasta, el a întreținut relații sexuale cu ea, în ciuda rugăminților de a se opri.”

Procurorii sunt de părere că fata de 20 de ani nu a putut să se apere din cauza băuturii.

După ce și-au vorbit prin mesaje la câteva zile distanță, el și-a cerut scuze și a spus că a încurcat-o cu soția sa.

„M-ai supus la ceva ce nu pot accepta. Te-am rugat frumos să te oprești și ai continuat. Am țipat și tu ai continuat, te-am lovit, iar tu ai continuat”.

„Îmi pare rău”, a răspuns bărbatul. „A fost o greșeală. Îmi pare rău. Am crezut că a fost (soția). Nu putem să ținem legătura? Îmi pare rău”.

Bărbatul de 50 de ani a fost găsit vinovat de viol și va face doi ani și jumătate de închisoare.

×
Subiecte în articol: sotie fiica nunta viol danemarca