x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu opt lovituri de cuţit, într-o haltă din judeţul Sibiu

Un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu opt lovituri de cuţit, într-o haltă din judeţul Sibiu

de Mediafax    |    16 Iun 2012   •   13:22

Un barbat din judetul Sibiu si-a omorat fosta sotie, sambata dupa-amiaza, cu opt lovituri de cutit, in halta CFR din localitatea Micasasa, judetul Sibiu, atacatorul fiind prins de politisti, informeaza MEDIAFAX.

Reprezentantii Politiei au declarat ca femeia, care are in jur de 30 de ani, a fost ucisa cu opt lovituri de cutit, in halta CFR din Micasasa, judetul Sibiu, medicii incercand sa o resusciteze, insa fara succes.

Cercetarile sunt coordonate de un procuror criminalist al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, atacatorul fiind prins.

"La locul faptei a plecat un procuror criminalist. Din primele informatii pe care le detinem, autorul a fost retinut. Fapta s-a petrecut in halta CFR din localitatea Micasasa, victima fiind, se pare, fosta sotie a autorului", a declarat corespondentului MEDIAFAX Adriana Sandru, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Intrebata ce facea victima in zona haltei din Micasasa, Adriana Sandru a spus ca nu exista deocamdata informatii in acest sens.

"Nu stim daca era in timpul serviciului, daca lucra acolo sau daca nu", a spus ea.

×
Subiecte în articol: politie crima cutit