x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bătrân a făcut un gest INCREDIBIL pentru vecina sa de doar doi anișori

Un bătrân a făcut un gest INCREDIBIL pentru vecina sa de doar doi anișori

18 Dec 2018   •   22:10
Un bătrân a făcut un gest INCREDIBIL pentru vecina sa de doar doi anișori

Un bătrân, care a privit crescând fiica vecinului, a ascuns cadouri pentru ea, care vor fi oferite după moartea sa, conform Dailymail.

Într-un gest emoționant, Ken Watson, în vârstă de 87 de ani, a împachetat 14 cadouri pentru Cadi Williams, de doi ani, într-un act de bunătate final înainte de moartea sa.

Watson, din Marea Britanie, a ascuns cadourile împachetate de el însuși, care vor dura până când Cadi va împlini 16 ani.

Șoferul pensionat a rămas văduv în 2012, fără să aibă vreun nepot. El s-a ținut ocupat cu hobby-uri și a iubit să o vadă pe Cadi crescând.

Cu câteva săptămâni după moartea sa, Jenny, fiica sa, a descoperit cadourile de Crăciun când curăța casa și le-a livrat vecinilor.

Părinții lui Cadi au plâns când au văzut cadourile cumpărate cu suflet.

Tatăl lui Cadi a spus: „Ea avea o sacoșă gigantică, iar eu am crezut că era gunoi și că mă ruga să-l arunc eu. Dar apoi a spus că totul era de la tatăl său, pus deoparte pentru Cadi. Erau toate cadourile de Crăciun pe care i le-a cumpărat”.

Ken, fost bucătar, a spus vecinilor că voia să trăiască până la 100 de ani pentru a vedea-o pe Cadi mare. Descris drept un „caracter mare, mare de tot”, bătrânul a făcut parașutism la vârsta de 85 de ani.

 

×
Subiecte în articol: vecin cadouri