x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bebeluș are COVID-19 după ce 11 persoane dintr-un centru de carantină n-au respectat măsurile

Un bebeluș are COVID-19 după ce 11 persoane dintr-un centru de carantină n-au respectat măsurile

04 Mai 2020   •   17:27
Un bebeluș are COVID-19 după ce 11 persoane dintr-un centru de carantină n-au respectat măsurile

Un număr de 11 persoane, care se aflau într-un centru de carantină, nu au respectat măsurile impuse, iar un bebeluș a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a deschis un dosar penal în acest caz, anunță, luni, Ministerul Public.

„La data de 30 aprilie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect comiterea infracţiunii de „Zădărnicirea combaterii bolilor ”, prev. de art. 352 alin. 1 Cod penal, reţinându-se faptul că, în perioada 24.04-28.04.2020, un număr de 11 persoane, plasate în carantină în vederea evitării răspândirii virusului SARS-COV-2, nu au respectat măsurile impuse, ieşind din camerele unde aveau obligaţia de a rămâne şi au purtat doi nou-născuţi dintr-o cameră în alta, ulterior unul dintre aceşti nou-născuţi fiind depistat pozitiv cu virusul SARS-COV-2”, arată sursa citată.

Cercetările penale în cauză vor fi efectuate, cu celeritate, de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bebelus coronavirus buzău