x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bucureştean a fost depistat de poliţişti conducând cu 216 km/h pe autostrada A3

Un bucureştean a fost depistat de poliţişti conducând cu 216 km/h pe autostrada A3

de Agerpres    |    20 Apr 2014   •   14:52
Un bucureştean a fost depistat de poliţişti conducând cu 216 km/h pe autostrada A3

Un bărbat de 46 de ani din Bucureşti a fost depistat duminică de poliţişti în timp ce conducea cu 216 km/h pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost sancţionat cu amendă în valoare de 850 de lei.

"Astăzi, în jurul orei 13:15, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada Bucureşti - Ploieşti (A3) din cadrul IGPR au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă. Bărbatul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 21, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti, conducând cu o viteză de 216 km/h. Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 850 de lei", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în perioada 19-21 aprilie, cu ocazia Paştelui Ortodox şi a celui Catolic, aproape 1.600 de poliţişti de la rutieră sunt prezenţi în trafic pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi a ambuteiajelor rutiere, precum şi pentru fluidizarea şi controlul circulaţiei. 

×
Subiecte în articol: amenda viteza