x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un concurs de nota 10! Peste 100 de premii puse la bătaie de Jurnalul: o excursie în Cappadocia, telefoane inteligente, trolere, fiare de călcat, blendere, tigăi profesionale, biciclete, aspiratoare

Un concurs de nota 10! Peste 100 de premii puse la bătaie de Jurnalul: o excursie în Cappadocia, telefoane inteligente, trolere, fiare de călcat, blendere, tigăi profesionale, biciclete, aspiratoare

15 Ian 2018   •   18:33
Un concurs de nota 10! Peste 100 de premii puse la bătaie de Jurnalul: o excursie în Cappadocia, telefoane inteligente, trolere, fiare de călcat, blendere, tigăi profesionale, biciclete, aspiratoare

Jurnalul, unul dintre cele mai citite ziare quality din România, dă astăzi startul unui concurs de nota 10, cu premii în valoare de 32.690 de lei.Tot ce trebuie să faci este să te abonezi până pe 15 aprilie 2018 şi poţi pleca într-o vacanţă de vis în Cappadocia, una dintre cele mai frumoase regiuni de pe întreaga planetă. Punem la bătaie multe alte premii: 10 smartphone-uri ALLVIEW X4 Soul Infinity L, 10 trolere şi 10 rucsacuri Lamonza, 10 seturi tigaie + grill, 10 aspiratoare, 10 fiare de călcat, 10 blendere sau 10 biciclete portabile de fitness. În plus, oferim 30 de premii-surpriză, despre care îţi putem spune că sunt foarte-foarte dulci.

Fanii vacanţelor sau ai relaxării pot câştiga marele premiu: o excursie pentru două persoane, de 7 nopţi, în Cappadocia, cea mai frumoasă regiune a Turciei. Cazarea se face la hotel de 4 sau 5 stele, trasportul cu avionul este asigurat, ca şi micul dejun tip bufet şi asistenţa turistică. De asemenea, excursiile în împrejurimi sunt asigurate de agenţia parteneră, Premio Travel.

Te mai aşteaptă o mulţime de premii pentru toate gusturile, puse la dispoziţie de Aloshop. Te poţi alege cu unul dintre cele 10 aspiratoare verticale Cleanmaxx Cyclone, clasa energetică A,  cu două 2 funcţii: aspirare verticală şi de podea. Având doar doua kilograme, acesta este un produs modern şi uşor de folosit de oricine. Sau cu unul dintre cele 10 aparate de călcat Phoenix Gold, dotat cu talpă ceramică neaderentă şi rezistentă la zgârieturi, dar şi cu un jet de aburi constant si puternic. Aparatele au şi o perie specială cu care scapi de scame sau de părul de animale.

Pasionaţii de gătit au la dispoziţie 10 seturi de tigăi, exact din cele folosite în emisiunea Chefi la cuţite, de la Antena 1! Acestea sunt formate dintr-o tigaie Regis Stone cu diametrul de 28 cm, un capac termorezistent cu picurare şi un grill neaderent cu efect de piatră încinsă.

10 blendere Nutrition Mixer îşi aşteaptă câştigătorii. Cu ajutorul acestora îţi poţi pregăti băuturi naturale şi sănătoase: cocktailuri, smoothie-uri, sosuri şi nenumărate alte preparate în doar câteva minute. Şi dacă tot a venit vorba de sănătate, Jurnalul îţi oferă şansa de a câştiga una dintre cele 10 biciclete fitness Vitarid-R, cu care poţi face mişcare în fiecare zi, în confortul propriei case. Cu ajutorul acestui aparat poţi realiza exerciţii pentru mâini şi picioare, ce te vor ajuta să reduci senzaţia de înţepenire, să te mişti mai uşor, să ai mai multă energie şi să te simţi mai tânăr. Adică să reduci riscul de infarct, accidente vasculare sau diabet!

Mai poţi câştiga unul dintre 10 trolere marca Lamonza, de dimensiunea 77x46x31 cm. Acestea sunt realizate din material impermeabil, sunt prevăzute cu 4 roţi şi buzunar frontal cu fermoar, plăcuţă de identificare, interior căptuşit. Trolerul este expandabil, oferind cu 30% mai mult spaţiu atunci când ai nevoie. Sau te poţi alege cu unul dintre cele 10 rucsacuri Lamonza, prevăzute cu buzunare speciale pentru laptop şi tableta  sau ipad, numai bune de folosit zi de zi sau de luat în vacanţă ori în excursie.

Nu în ultimul rând, punem la bătaie 10 telefoane Allview X4 Soul Infinity L, în valoare de 999 lei fiecare. Smartphone-urile sunt 4G Dual SIM, au asistent vocal în limba română, ecran protejat împotriva zgârieturilor, USB, Memorie 2GB RAM şi 16 GB flash, suportă card microSD de pana la 128GB. Are două camere foto, cea principală de 13 mp, iar cea frontală de 5 mp.

Cum le poţi câştiga? Simplu! Abonează-te la Jurnalul pe o lună (30 de lei), 3 luni (90 de lei), 6 luni (180 de lei) sau un an (348 de lei) la Poştă sau la firmele specializate. Pe lângă posibilitatea de a te alege cu un premiu substanţial, ai reduceri mari, de 25-30% şi faţă de preţul de copertă al Jurnalului. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va fi efectuată pe data pe 30 aprilie. Lista câştigătorilor va fi publicată în ziar şi pe site-ul www.jurnalul.ro pe 3 mai 2018.

Regulamentul campaniei “Răsfaţă-te cu premii de la Jurnalul! Te abonezi şi câştigi”

 

×