x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un criminal în serie bântuie în Republica Moldova?

Un criminal în serie bântuie în Republica Moldova?

de Mara Raducanu    |    03 Apr 2011   •   17:13

Doliu în localitatea Durleşti din Republica Moldova, unde tinerii Olga (15 ani) şi Ilie (18 ani), găsiţi împuşcaţi joi într-o maşină, sunt conduşi astăzi pe ultimul drum. Cei doi îndrăgostiţi din Chişinău au fost batjocoriţi şi ucişi cu sânge rece. Fata avea doar 15 ani, iar iubitul ei 19 ani. Teroarea este cu atât mai mare cu cât scenariul crimei este identic altor două cazuri de dublu asasinat, nerezolvate încă de poliţia din Republica Moldova, potrivit Antena 3.

 

Al treilea asasinat, acelaşi scenariu

 

Tragedia tinerilor pare desprinsă din filmele de groază. Cadavrele tinerilor au fost găsite într-o maşină părăsită, lângă domeniul unei mănăstiri. Băiatul era înghesuit în portbagaj, iar trupul fetei, pe jumătate dezbrăcat, zăcea pe scaunele maşinii. Amândoi au fost împuşcaţi în cap cu o armă de vânătoare.

 

Olga şi Ilie erau un cuplu de câteva luni. Ea era elevă în clasa VIII-a. El termina liceul şi se pregătea să dea bacalaureatul în vară. Amândoi învăţau în acelaşi liceu şi erau admiraţi pentru povestea lor frumoasă de dragoste. Dincolo de tragedie, oamenii se tem pentru că este al treilea asasinat cu autor necunoscut făcut parcă după acelaşi scenariu.

 

De fiecare dată victimele sunt perechi de indrăgostiţi. Coincidenţele sinistre nu se opresc aici. În toate cele trei cazuri a fost vorba de moarte violentă, provocată prin împuşcare şi se pare că de fiecare dată fetele au fost abuzate sexual. Cu două săptămâni în urmă, la mai puţin de 100 de kilometri distanţă, un cuplu a fost găsit împuşcat lângă maşină, pe un câmp izolat. Poliţiştii au vorbit despre o crimă pasională urmată de o sinucidere.

 

Anul trecut însă, în luna septembrie cadavrele a doi tineri erau descoperite într-un automobil. Şi fata şi băiatul fuseseră împuşcaţi cu o armă de vânătoare. Anchetatorii examinează mai mai multe versiuni în cazul dublului asasinat de la Durleşti şi aşteaptă rezultatele expertizei criminalistice.


×
Subiecte în articol: republica moldova criminal in serie