x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un cunoscut om de afaceri din Iași s-a spânzurat. Afacerile sale din viticultură erau în impas

Un cunoscut om de afaceri din Iași s-a spânzurat. Afacerile sale din viticultură erau în impas

11 Sep 2019   •   12:24
Un cunoscut om de afaceri din Iași s-a spânzurat. Afacerile sale din viticultură erau în impas

Un antreprenor cunoscut din Iași s-a sinucis ieri după-amiază. Mihai Țibu avea 49 de ani, doi copii și derula afaceri în sectorul viticol. Acesta a fost găsit decedat în curtea casei sale din localitatea Tomești, unde s-a spânzurat cu o chingă. 

O vecină a sunat la numărul de urgență 112 după ce a observat că bărbatul stătea într-o poziție nefirească. Echipa de intervenție ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic. Mihai Țibu a lăsat un bilet prin care își cerea iertare familiei pentru gestul său.

Domeniul care îi poartă numele cuprinde 40 de hectare de viță de vie pe rod și 37 de hectare de plantație tânără, realizată prin accesarea de fonduri europene de reconversie. Plantaţiile de viţă de vie se află în Podgoria Iaşi - Bucium, Iaşi - Şorogari, din N-E României, aşezată în Podişul Moldovei, la o altitudine de 200 - 300 m la 30 km de râul Prut, după cum se arată pe site-ul companiei. Antreprenorul deținea în oraş mai multe crame unde distribuie marfa proprie.

Firma sa a mers prost în ultimul an, MDT AGRICOL S.R.L înregistrând în 2018 o cifră  de afaceri de numai 348.000 de lei şi pierderi de 117.140 de lei. Faţă de anul 2017, rezultatele financiare sunt  la jumătate, iar compania a trecut de la profit la pierderi.

ziaruldeiasi

×
Subiecte în articol: spanzurat