x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Tg. Mureş

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Tg. Mureş

20 Mar 2012   •   14:58
Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Tg. Mureş

Un tanar detinut la Penitenciarul din Targu Mures, in regimun detinut din penitenciar s a dovedit a fi autorul unor furturi comise la baia mare semideschis, a evadat marti dupa-amiaza de pe terenul de sport apartinand Gospodariei Agro-Zootehnice din Sancraiu de Mures, el fiind cautat de echipe operative.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului din Targu Mures, Vasile Cerghizan, a declarat Mediafax ca Duca Jozsef Attila, in varsta de 20 de ani, era condamnat la un an si sase luni de inchisoare pentru furt, fara sa fi avut alte antecedente penale, era detinut in regim semideschis.

"Detinutul avea activitati sportive pe terenul de sport de la Gospodaria Agro-Zootehnica din Sancraiu de Mures. La ora 15.30, a solicitat sa mearga la baie, iar la scurt timp unul dintre supraveghetori a sesizat ca a disparut. S-au luat masuri de alarmare, s-a activat protocolul cu Politia si Jandarmeria, s-au constituit echipe operative de cercetare", a spus Cerghizan, potrivit caruia tanarul urma sa intre in comisia de eliberare in ianuarie 2013.

×
Subiecte în articol: detinut targu mures penitenciar evadat