x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost consilier PDL de la Muncă îi jigneşte pe protestatari: Boi, dobitoci, poporul de pe Facebook cu Arafat în frunte

Un fost consilier PDL de la Muncă îi jigneşte pe protestatari: Boi, dobitoci, poporul de pe Facebook cu Arafat în frunte

17 Ian 2012   •   05:58
Un fost consilier PDL de la Muncă îi jigneşte pe protestatari: Boi, dobitoci, poporul de pe Facebook cu Arafat în frunte

Mirel Axinte, alias bloggerul Bleen, fostul consilier PDL ales de Sebastian Lazaroiu, recidiveaza in materie de agresivitate. Dupa ce anul trecut se rafuia in public cu un sinucigas din Gara Predeal, de data aceasta consilierul-blogger ii jigneste pe cei care protesteaza anti-Basescu. Axinte are un mesaj "pentru boii" din "poporul de pe Facebook, cu Arafat in frunte": "Stiu, e vinovat Basescu fiindca nu stiti sau va e lene sa cititi, ca de inteles nu poate fi vorba", scrie consilierul pe site-ul de dezbateri al Partidului Democrat Liberal, Madame Bloggary.

"Noul sistem de sanatate, ala pe care poporul de pe Facebook, cu Arafat in frunte, l-a invins astazi, pe intelesul boilor (se stiu ei): iti alegi un asigurator privat (...), dupa care te duci unde vrei tu, la orice clinica sau spital (...) si asiguratorul iti deconteaza serviciile medicale integral sau partial (daca are semnat acord cu respectivul furnizor de servicii). Astfel, o parte din servicii iti erau platite din banii pe care oricum acum ii platesti la stat, aiurea si obligatoriu. Conform legii, 93% din banii din contributii mergeau la asiguratorii privati, pe care fiecare dintre noi ii alegea, 7% mergeau pentru fondul de rezerva (pentru neasigurati) si pentru cheltuielile de administrare a CNAS (sediu, chirie, salarii, intretinere, benzina, pixuri etc). Deci, toti boii de pe Facebook, ati inteles, dobitocilor, impotriva a ce ati dat like?", scrie Axinte pe site.

"In sistemul de acum, cel pentru care rasuflati usurati ca n-a fost ucis de chiorul de la Cotroceni, de agaricii din Comisia prezidentiala si de privatii rai care vrea profit si crima (si de la care majoritatea dintre voi, dobitocilor, va luati salariile), toti banii din contributiile pe care le platiti lunar ramin la stat. Iar daca vreti sa va duceti sa va consultati sau operati la privat trebuie sa platiti integral, in plus de banii pe care deja ii platiti la stat. Asta in conditiile in care sistemul privat din sanatate mai rezista mult asa, doar cu plata jos si asigurari suplimentare", este pledoaria lui Axinte in favoarea sistemului privat de sanatate.


"Stiu, e vinovat Basescu fiindca nu stiti sau va e lene sa cititi, ca de inteles nu poate fi vorba", conchide fostul consilier al lui Sebastian Lazaroiu.

Personajul in cauza are o prezenta zbuciumata in mediul online. Mirel Axinte este un fost vanzator de usi de garaj care, in calitate de blogger (Bleen), a realizat, in campania electorala din 2009, live, folosindu-se de infrastructura online a candidatului la presedintie, un interviu cu Traian Basescu. Odata cu instalarea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii, el a fost recompensat pentru serviciile aduse cauzei, fiind numit consilier politic personal al demnitarului.

In timpul scurtului sau mandat, a reusit sa ajunga pe coperta ziarelor si in prime time-ul televiziunilor in momentul in care, fiind martor la o sinucidere pe peronul garii din Predeal, primul lucru pe care a gasit de cuviinta sa-l faca a fost sa-l injure pe proaspatul calcat de tren. A parasit Ministerul Muncii odata cu mentorul sau si a revenit la coordonarea unei asa-zise platforme de dezbateri online a Dreptei, un loc de infierare a tuturor celor care nu aplauda actele politice ale presedintelui Basescu.(V.M.)

×