x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost jucător dinamovist, arestat în Franţa. Mijlocaşul este acuzat de tentativă de răpire

Un fost jucător dinamovist, arestat în Franţa. Mijlocaşul este acuzat de tentativă de răpire

03 Oct 2011   •   10:24
Un fost jucător dinamovist, arestat în Franţa. Mijlocaşul este acuzat de tentativă de răpire

Fabrice Fernandes, fost jucator la Dinamo, a fost arestat saptamana trecuta in Franta, fiind acuzat de tentativa de rapire. Mijlocasul francez a incercat, impreuna cu doi prieteni (Achou Farouk si Khaled Youce), sa-l rapeasca pe fostul sau agent.

Fernandes intentiona astfel sa-l faca pe fostul sau agent sa-i dea 225.000 de euro, bani pe care ii pretindea in urma unei afaceri, potrivit ziare.com. Mai exact, in 2008, dupa ce a atarnat ghetele in cui, Fernandes i-a dat fostului sau impresar 200.000 de euro pentru a-i investi intr-o afacere, care n-a mers insa bine.

De atunci, Fernandes i-a tot cerut banii inapoi impresarului sau, insa fara succes, astfel ca a procedat la aceasta masura, care il poate baga ani buni dupa gratii, daca va fi gasit vinovat de tentativa de rapire si extorcare de bani.

Adus la insistentele lui Mircea Rednic, antrenorul de atunci al "cainilor", Fabrice Fernandes a jucat la Dinamo doar 7 meciuri in sezonul 2007-2008.

In cariera sa a mai trecut pe la Rennes, Fulham, Glasgow Rangers, Olympique Marseille, Southampton, Bolton, Beitar Ierusalim si Le Havre. S-a retras in 2008, la doar 29 de ani!

×
Subiecte în articol: dinamo rapire fabrice fernandes