x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un fost şef al Loteriei Române te învaţă cum să câştigi potul cel mare. 5 sfaturi ca să pui mâna pe milioanele de euro

Un fost şef al Loteriei Române te învaţă cum să câştigi potul cel mare. 5 sfaturi ca să pui mâna pe milioanele de euro

14 Mai 2013   •   11:44
Un fost şef al Loteriei Române te învaţă cum să câştigi potul cel mare. 5 sfaturi ca să pui mâna pe milioanele de euro

Visul de a deveni milionar peste noapte nu ocoleşte pe nimeni. Iar o metodă de îmbogăţire rapidă este să joci şi să câştigi la Loto. Unii spun că este vorba despre şansă, alţii că reuşita depinde de o schemă matematică. Ca să vă apropiaţi de varianta câştigătoare, Liliana Mincă, fostul preşedinte al Loteriei Române, vă dă câteva sfaturi.

Jucaţi variantă simplă

Prima regulă este să jucaţi variantă simplă şi nu pe scheme. În felul acesta economisiţi bani. „Nu daţi mai mult decât veţi reuşi să produceţi. O variantă simplă costă 4,8 lei, iar una multiplă ajunge la mii de lei. În plus, cei mai mulţi au câştigat cu variante simple".

Mizaţi pe numerele personale

Nu puneţi numere la întâmplare, ci pariaţi pe cele care înseamnă ceva pentru voi. „Statistica arată că cei mai mulţi s-au îmbogăţit cu data de naştere, ziua când s-au căsătorit sau vârsta pe care o au şi mai puţini cu bilete deja completate sau numere puse la întâmplare".

Cumpăraţi mai multe bilete

Cu cât cumpăraţi mai multe bilete, cu atât şansele de câştig sporesc. E posibil ca a doua sau a treia variantă să fie cea norocoasă. Important este să le aveţi pe toate la acelaşi tip de joc, nu un bilet la 6/49 şi altul la 5/40.

Citeşte mai mult AICI

×