x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un hoţ din Ilfov, împuşcat de poliţişti şi declarat mort de medici, a înviat în drum spre morgă

Un hoţ din Ilfov, împuşcat de poliţişti şi declarat mort de medici, a înviat în drum spre morgă

11 Feb 2019   •   12:34
Un hoţ din Ilfov, împuşcat de poliţişti şi declarat mort de medici, a înviat în drum spre morgă

Situaţie ieşită din comun în judeţul Ilfov, acolo unde un hoţ împuşcat de poliţişti în timpul unei urmăriri, declarat mort de medici, a înviat în timp ce era transportat la morgă. Totul s-a întâmplat atunci când poliţiştii se aflau într-o misiune de filaj a unei grupări de hoţi care acţiona în Snagov. La un moment dat, poliţiştii au identificat maşina hoţilor şi i-au făcut semn să oprească, însă şoferul a accelerat puternic şi a încercat să fugă. După o urmărire până în apropierea satului Dimieni din Ilfov, hoţii au abandonat maşina şi au luat-o la fugă printre case. Poliţiştii au tras mai multe focuri în plan vertical pentru a-i opri pe fugari, însă ulterior au tras în direcţia hoţilor. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Buftea, a fost nimerit de unul din gloanţele trase de poliţişti, aparent în picior. Grav rănit şi cu o pierdere mare de sânge, tânărul a continuat să fugă, iar complicii săi chiar i-au improvizat un garou. Totuşi, din cauza sângelui pierdut, tânărului i s-a făcut rău şi a căzut inconştient în faţa unei case, acolo unde a şi fost găsit de poliţişti. Anchetatorii au chemat o ambulanţă, iar medicii l-au găsit pe tânăr fără puls, motiv pentru care au început manevrele de resuscitare.

Pentru că tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii l-au declarat mort. Astfel, hoţul a fost băgat într-un sac pentru cadavre şi transportat cu o maşină de la Medicina Legală la morgă. Pe drum, tânărul şi-a revenit şi a început să se zbată, motiv pentru care angajaţii de la Medicină Legală l-au dus la spital. În Unitatea de Primiri Urgenţe, tânărul a mai supravieţuit câteva ore, iar într-un final a fost declarat mort.

 

OBSERVATOR 

×
Subiecte în articol: hoţ declarat mort a înviat