x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Update - Jandarmul din Botoșani care a produs un accident de circulație și a fugit, s-a predat polițiștilor

Update - Jandarmul din Botoșani care a produs un accident de circulație și a fugit, s-a predat polițiștilor

01 Mai 2019   •   21:10
Update - Jandarmul din Botoșani care a produs un accident de circulație și a fugit, s-a predat polițiștilor

Un subofiţer de 33 de ani, de la subunitatea din Darabani a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Botoşani, care a produs, miercuri dimineaţă, un accident rutier grav în centrul oraşului Darabani şi apoi a fugit de la locul faptei, s-a predat la Poliţie după aproape 16 ore în care a fost în căutat de echipe ale IPJ şi IJJ.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp, susţine că, în momentul în care s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Darabani, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a se dispune măsuri în consecinţă, conform prevederilor Codului de Procedură Penală", a afirmat Carp.
Pe fondul vitezei, bărbatul a lovit cu maşina personală doi copaci, provocând rănirea gravă a unui pasager aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului.
Reprezentanţii IJJ Botoşani susţin că subofiţerul se afla în timpul liber.
"În momentul accidentului se afla în timpul liber, cu maşina personală", a afirmat purtătorul de cuvânt al IJJ, Dan Izotov.
În urma accidentului, bărbatul rănit grav, care are 34 de ani şi este poliţist local la Darabani, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la o clinică din Iaşi. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: jandarm