x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un leu a ucis o tânără după ce a scăpat de la zoo

Un leu a ucis o tânără după ce a scăpat de la zoo

31 Dec 2018   •   15:05
Un leu a ucis o tânără după ce a scăpat de la zoo

O femeie în vârstă de 22 de ani a fost ucisă duminică de un leu, într-un parc zoologic din Statele Unite, după ce animalul a scăpat din cuşcă, a relatat presa locală.

Alexandra Black începuse să lucreze ca stagiară la Conservators Centre în urmă cu două săptămâni, a precizat biroul şerifului din Caswell County într-o declaraţie preluată de postul CBS.

Reprezentanţii grădinii zoologice au spus că sunt ''îndureraţi că o persoană şi-a pierdut astăzi viaţa''.

"În timp ce o echipă condusă de un îngrijitor cu experienţă realiza operaţiunea de rutină a curăţării ţarcurilor, unul dintre lei a reuşit cumva să iasă din spaţiul închis, să pătrundă în locul unde se aflau oamenii şi să ucidă rapid o persoană", se arată în comunicat.

"Până la acest moment nu se ştie cum a reuşit leul să iasă din cuşcă", au mai precizat reprezentanţii grădinii zoologice, adăugând că animalul nu a părăsit perimetrul parcului.

După mai multe încercări eşuate de a-l tranchiliza, leul a fost ucis prin împuşcare pentru a permite autorităţilor să recupereze trupul neînsufleţit.

Grădina zoologică rămâne închisă până la o dată care va fi anunţată ulterior.

Tânăra ucisă absolvise recent Indiana State University.

Familia acesteia a spus, într-o declaraţie preluată de media, că era ''o tânără frumoasă aflată la începutul carierei''.

"A murit urmându-şi pasiunea", au mai spus membrii familiei, care le-au cerut celor care deplâng moartea tinerei să facă donaţii centrului de cercetare Wolf Park din Indiana, unde Black a lucrat, de asemenea, ca stagiară.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: leu ucis zoo