x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un MARE fotbalist, spitalizat în urma unei tentative de sinucidere

Un MARE fotbalist, spitalizat în urma unei tentative de sinucidere

13 Ian 2016   •   18:54
Un MARE fotbalist, spitalizat în urma unei tentative de sinucidere

Fostul portar al naţionalei de fotbal a Columbiei, Faryd Mondragon, a fost spitalizat miercuri, la Cali, în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă, scrie cotidianul L'Equipe.

În vârstă de 44 ani, fostul internaţional columbian (51 selecţii) a postat un mesaj pe contul său Instagram cu puţin înainte de tentativa de sinucidere. ''Numai eu îmi pot judeca existenţa şi mă aflu în situaţia să fiu judecat de alţii fără posibilitatea de a mă apăra'', scria în mesajul care ulterior a fost şters.

Zilele lui Mondragon nu sunt însă în pericol. Potrivit presei columbiene, el ar fi înghiţit o puternică doză de antidepresive.

Mondragon a apărat poarta naţionalei Columbiei în meciul contra României din faza grupelor Cupei Mondiale 1998, câştigat de "tricolori" cu 1-0.

Faryd Mondragon a evoluat ultima dată la Deportivo Cali (2012-2014), după ce în 2011 a apărat poarta echipei americane Philadelphia Union. El s-a remarcat la echipa turcă Galatasaray Istanbul, cu care, între 2001 şi 2007, a jucat 185 de meciuri, în primul sezon avându-l antrenor pe Mircea Lucescu. El a semnat apoi cu formaţia germană FC Koln, cu care a disputat 106 meciuri, între 2007 şi 2010.  

×
Subiecte în articol: sinucidere