x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un minor şi un bărbat de 31 de ani, arestaţi pentru că ar fi violat o bătrână de 76 de ani

Un minor şi un bărbat de 31 de ani, arestaţi pentru că ar fi violat o bătrână de 76 de ani

04 Feb 2019   •   21:55
Un minor şi un bărbat de 31 de ani, arestaţi pentru că ar fi violat o bătrână de 76 de ani

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat preventiv şi faţă de un minor de 17 ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, ei fiind cercetaţi pentru că ar fi violat o bătrână în vârstă de 76 de ani, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 3 februarie a.c., ora 12,20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 76 ani, din comuna Corbiţa, ar fi fost victima infracţiunii de viol. În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au identificat un tânăr de 17 ani şi un bărbat de 31 de ani, ambii din localitate, bănuiţi că în seara zilei de 2 februarie a.c., ar fi pătruns în locuinţa femeii şi, prin constrângere fizică, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu victima", a precizat IPJ Vrancea.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi luni au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Vrancea, faţă de bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost dispusă măsura arestului preventiv iar faţă de minor, măsura arestului la domiciliu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: minor bărbat violat batrana