x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un pedofil a băgat spaima într-un oraş din România. Bărbatul a agresat o fetiţă de cinci ani

Un pedofil a băgat spaima într-un oraş din România. Bărbatul a agresat o fetiţă de cinci ani

21 Mai 2019   •   13:51
Un pedofil a băgat spaima într-un oraş din România. Bărbatul a agresat o fetiţă de cinci ani

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea buzoiană Cernăteşti, cu antecedente penale, este cercetat pentru infracţiunea de agresiune sexuală a unei fetiţe în vârstă de cinci ani din aceeaşi localitate.
Potrivit anchetatorilor, din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi petrecut cu tatăl minorei şi concubina acestuia, după care a plecat acasă să aducă un prelungitor însoţit de fetiţă. La întoarcere, fetiţa a povestit tatălui său că prietenul său i-a cerut să se dezbrace, cazul fiind sesizat la Poliţie.
Reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Buzău au precizat, pentru AGERPRES, că "s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, fetiţa urmând să fie supusă unor expertize medico-legale".
În context, directorul DGASPC Buzău, Loredana Dorobanţu, a declarat, pentru AGERPRES, că "fetiţa, care face parte dintr-o familie cu şase copii, a fost adusă de Poliţie la un Centru de primiri urgenţe", fiind demarată o anchetă socială şi evaluarea psihologică a micuţei. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: pedofil