x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poliţist şi-a executat părinţii cu arma din dotare, apoi şi-a tras un glonţ în cap.

Un poliţist şi-a executat părinţii cu arma din dotare, apoi şi-a tras un glonţ în cap.

16 Iun 2011   •   06:11
Un poliţist şi-a executat părinţii cu arma din dotare, apoi şi-a tras un glonţ în cap.

Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, noaptea trecuta, dupa care a incercat sa se sinucida in masina proprietate personala, in fata blocului in care locuieste. Politistul se numeste Gabriel Venter, in varsta de 33 de ani, si era agent in cadrul Politiei municipiului Oradea, el fiind transferat de la Inspectoratul Politiei de Frontiera Bihor.

"Am fost solicitati prin 112, initial la un pacient care a fost gasit decedat in Gara Velenta, cu plaga toracica, ulterior am fost solicitati in fata unui bloc de pe strada Seleusului, ca cineva s-a impuscat in masina, dupa care am fost solicitati la al treilea caz, unde mama a fost gasita decedata", a declarat dr. Tiberiu Bondar, medic coordonator al Serviciului Judetean de Ambulanta Bihor.

Potrivit doctorului Hadrian Borcea, seful Unitatii de Primire a Urgentelor a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea, mama si tatal au decedat. "Nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Fiul a ajuns la spital, colegii mei il investigheaza, dar sansele de supravietuire sunt foarte mici", a declarat Borcea pentru Mediafax.

Potrivit comisarului sef Adrian Bucur, seful IPJ Bihor, agentul Venter a fost incadrat direct dupa terminarea cursurilor la Politia de Frontiera Bihor in 2001, de unde a fost transferat in 2009 la Politia municipiului Oradea si a fost testat psihologic in acelasi an. "Din primele verificari, este vorba de o drama sentimentala, agentul avand o relatie interzisa de parintii sai cu o femeie casatorita", a declarat Bucur.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a declarat ca tragicele evenimente au inceput in jurul orei 21.30, cand Venter a mers la locul de munca al tatalui sau, cu masina proprietate persoanla, care lucra pe strada Rampei, in zona Triajului CFR ca agent de paza. Politistul l-a impuscat in zona abdominala, martorii relatand ca s-au auzit doua focuri de arma. "Dupa aceea, agentul Venter s-a deplasat la locuinta mamei sale, pe care a impuscat-o, apoi, tot cu masina personala, s-a dus pe strada Seleusului si s-a impuscat in cap in interiorul autoturismului. In interiorul masinii s-a gasit pistolul agentului, iar acum se cauta toate tuburile cartuselor trase. La ora actuala, agentul este in coma profunda la spital", a mai spus Gavra.

×