x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un profesor a murit în cancelarie, înaintea examenului de Bacalaureat

Un profesor a murit în cancelarie, înaintea examenului de Bacalaureat

31 Aug 2012   •   10:07
Un profesor a murit în cancelarie, înaintea examenului de Bacalaureat

Un profesor din municipiul Campulung Moldovenesc a murit, astazi, in cancelaria centrului de examen din Vatra Dornei, unde urma sa supravegheze candidatii la bacalaureat, la ultima proba a examenului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean Scolar Suceava, Laura Hacman, a declarat pentru Mediafax ca profesorul a murit inaintea inceperii probei. Ea a precizat ca barbatului i s-a facut rau, iar membrii comisiei de bacalaureat au anuntat serviciul de ambulanta.

Potrivit reprezentantilor Statiei de Ambulanta Vatra Dornei, echipajul care a intervenit a constatat ca profesorul, in varsta de 63 de ani, era in cancelarie, in stop cardio-respirator si au fost facute manevrele de resuscitare, insa fara rezultat.

Inspectorul sef ISJ Suceava Gheorghe Lazar, a declarat ca profesorului i s-a facut rau, iar medicii chemati la fata locului au incercat timp de 40 de minute sa-l resusciteze, insa nu au reusit. Cauza mortii ar putea fi o problema cardiaca sau un accident vascular, a mai spus Lazar, care a mentionat ca se fac cercetari in acest caz.



×