x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român din Marea Britanie și-a ucis iubita, tot româncă, însărcinată în 7 luni

Un român din Marea Britanie și-a ucis iubita, tot româncă, însărcinată în 7 luni

11 Ian 2019   •   22:20
Un român din Marea Britanie și-a ucis iubita, tot româncă, însărcinată în 7 luni

Un român din Marea Britanie, dependent de cocaină, și-a ucis iubita, tot româncă, însărcinată în șapte luni, conform Dailymail.

Ioan Câmpeanu, în vârstă de 44 de ani, a înjunghiat-o de mai multe ori pe Andra Hilitanu, de 28 de ani, în baia casei lor din Nord-Vestul Londrei. Crima a dus și la uciderea copilului din pântecul femeii.

Ea era mama a doi copii și era însărcinată cu al treilea când a fost înjunghiată de 40 de ori și a sângerat până la moarte din cauza unei răni la nivelul gâtului.

Andra Hilitanu putea trăi, însă Câmpeanu nu a sunat imediat la ambulanță. Acesta a chemat salvarea după două ore, timp în care a condus și a vorbit cu soția și fiica lui.

Câmpeanu nu a arătat pic de emoție când a primit 26 de ani de închisoare. Judecătorul i-a spus: „Nu ți-a părut rău pentru ce s-a întâmplat în acea noapte”.

„Acesta a fost un atac brutal și îndelungat în care nu i-ai arătat milă. Teroarea și agonia prin care a trecut sunt prea teribile pentru a ți le imagina”.

„Ea a murit într-un mod oribil, după ce a fost lăsată să sângereze după un atac prelungit într-o țară departe de casă. Ea putea supraviețui dacă ajutoarele erau chemate când trebuia”.

Colega de apartament, Tonka Nikolova, a mărturisit că a găsit-o plângând pe podeaua bucătăriei, plină de vânătăi, indicând faptul că a fost atacată în mod repetat de către ucigașul său.

 

×