x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un student s-a spânzurat după ce și-a pierdut telefonul în club

Un student s-a spânzurat după ce și-a pierdut telefonul în club

22 Ian 2019   •   20:10
Un student s-a spânzurat după ce și-a pierdut telefonul în club
Sursa foto: Anna Omelchenko

Un student a fost găsit spânzurat în camera sa la câteva ore după ce a „plâns incontrolabil” după ce și-a pierdut telefonul, conform Dailymail.

Archie Day, de 20 de ani, era vlogger și student la jurnalism. Acesta s-a supărat după ce a ieșit în oraș în Manchester și și-a pierdut telefonul, iar opt alți studenți l-au consolat.

La o zi după noaptea de băut în club, Archie a fost găsit mort în căminul din Peel Park, Greater Manchester.

O investigație despre moartea sa a arătat că el a fost supărat după ce și-a pierdut iPhone-ul. Day, care se lupta cu depresia, le-a spus părinților că se simte mult mai bine.

Colegul de cameră al lui Archie, Kane Markham, a zis că el nu a dat semne că vrea să-și ia viața după ce a ieșit în oraș.

El a adăugat: „Știam că este depresiv, dar nu mi-am dat seama cât de rău era pentru că era foarte de treabă. Pe Instagramul său scria că trebuia deja să moară și îi plăceau rapperii care cântau despre depresie”.

„El avea un caracter puternic și carismatic, și mereu era ca un lider de grup. În acea seară a băut cel puțin patru Stella și mai bea și din băuturile altora. El vorbea cu toată lumea și la 2:30 dimineața a trimis un mesaj întrebându-ne unde suntem, iar noi, în glumă, am zis că am plecat acasă”.

„Am luat un taxi și când ne-am îmbarcat, ne-am dat seama că Archie nu era. Am încercat să-l sun, dar nu a răspuns. Când ne-am întors, am vorbit cu alt student care vorbea despre el și a spus că era în camera sa și că a fost jefuit. În cameră cu el era și gardianul, iar Archie plângea incontrolabil”.

Archie era foarte intoxicat cu alcool în acea seară, așa că procurorii au luat în calcul și faptul că decizia sa ar fi putut fi alimentată de băutură.

×
Subiecte în articol: club spanzurat student telefon