x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un TIR a provocat un accident lângă Brăila, şoferul fiind orbit de fumul unui incendiu de vegetaţie

Un TIR a provocat un accident lângă Brăila, şoferul fiind orbit de fumul unui incendiu de vegetaţie

de Agerpres    |    17 Sep 2014   •   17:41
Un TIR a provocat un accident lângă Brăila, şoferul fiind orbit de fumul unui incendiu de vegetaţie

Un TIR a intrat într-o maşină, miercuri după-amiază, în apropiere de localitatea Gropeni din judeţul Brăila, din cauza fumului produs pe şosea de la un incendiu de vegetaţie, în urma accidentului fiind rănite cinci persoane, din care una este în stare gravă.

O maşină în care se aflau cinci persoane a fost lovită din spate de un TIR, al cărui şofer nu a văzut autoturismul din faţă din cauza fumului gros de pe şosea şi l-a aruncat în şanţul de pe marginea drumului.

"O persoană a sunat la 112 şi a anunţat producerea unui accident în care sunt implicate cinci persoane. Pe durata apelului, persoana în cauză a semnalat şi faptul că, în zonă, arde o bucată de vegetaţie uscată. La faţa locului au fost trimise o maşina de descarcerare, pentru scoaterea şoferului prins între fiarele maşinii, ambulanţe ale SMURD şi SAJ şi o maşină de stingere a incendiilor. Fac menţiunea că incendiul din zona respectivă a fost anunţat abia după producerea accidentului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

Patru din cele cinci victime ale accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind negativ.

IPJ Brăila a deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

×
Subiecte în articol: Braila accident rutier incendiu vegetatie