x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tren cu motorina a deraiat, intre Caransebes si Herculane! Circulatia feroviara e blocata

Un tren cu motorina a deraiat, intre Caransebes si Herculane! Circulatia feroviara e blocata

07 Sep 2015   •   09:30
Un tren cu motorina a deraiat, intre Caransebes si Herculane! Circulatia feroviara e blocata

Circulatia feroviara intre Caransebes si Baile Herculane a fost blocata, duminica seara, dupa ce mai multe vagoane ale unui tren de marfa au deraiat, in intre localitatile Valisoara si Valea Timisului, judetul Caras-Severin.

Circulatia este oprita si la aceasta ora, dar se asteapta doua macarale, una de la Craiova si alta de la Deva, pentru a fi puse pe sine vagoanele respective.

Reprezentantii CFR au declarat pentru resita.ro ca trenul apartine unui operator privat.

”Este vorba de un tren de marfa care apartine unui operator privat. Din primele informatii, au deraiat trei vagoane incarcate cu motorina. Din unul dintre aceste vagoane sunt scurgeri. Trenul circula pe ruta Brad Rafinarie -Timisoara EST. La aceasta ora circulatia feroviara este oprita complet. Doua trenuri INTERREGIO asteapta in statii si se ia in calcul redirectionarea lor pe o ruta ocolitoare”, a declarat pentru resita.ro, Oana Branzan, purtator de cuvant in cadrul Cailor Ferate Romane.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje ale ISU Caras- Severin. Deocamdata nu se cunoaste cauza deraierii, dar o echipa de specialisti a sosit la fata locului si face cercetari.

Mai grav e ca accidentul s-a intamplat chiar in dreptul unei trecere la nivel cu calea ferata, iar oameni care locuiesc in satele din zona si-au abandonat masinile la bariera si traverseaza calea ferata printre vagoane.

×
Subiecte în articol: tren deraiat