x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tren de călători a deraiat pe ruta Braşov - Bucureşti. Traficul feroviar este întrerupt

Un tren de călători a deraiat pe ruta Braşov - Bucureşti. Traficul feroviar este întrerupt

29 Mar 2019   •   09:36
Un tren de călători a deraiat pe ruta Braşov - Bucureşti. Traficul feroviar este întrerupt

Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Bucureşti, după ce locomotiva unui tren de călători, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti, a deraiat la intrarea în staţia Dârste​. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Bucureşti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti. Potrivit CFR, locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la ieşire din staţia Dârste.

"CFR informeaza că în această dimineaţă, locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la iesire din statia Darste. Trenul circula in relatia Brasov - Bucuresti.

Pentru asigurarea continuitatii traficului feroviar cele doua vagoane ale trenului au fost retrase cu o alta locomotiva in statia Brasov, de unde vor circula în compunerea trenului IR 1644 pana la Bucuresti Nord.

Mentionam faptul ca circulatia feroviara intre Brasov si Darste nu este afectata, toate trenurile fiind redirectionate sa circule pe varianta de traseu Darste - Brasov, destinata trenurilor de marfa", anunţă CFR.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de anchetă.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime. În momentul incidentului, în tren se aflau 9 călători.

OBSERVATOR TV

×
Subiecte în articol: tren deraiat