x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Uneltele lui Coldea din media. Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnaliști

Uneltele lui Coldea din media. Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnaliști

17 Sep 2017   •   22:53
Uneltele lui Coldea din media. Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnaliști

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnaliști care erau folosite drept unelte de Florian Coldea.

„În perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am văzut intrând și ieșind mai mulți oameni din media. Despre nantura discuțiilor nu știu, dar i-am văzut. Încep prin a vă spun trei: Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei. La ea aș face o mică mențiune, la ea s-a discutat, dădea dovadă de independență, nesupunere față de multe de comandamentele pe care le avea. De aceea spune probabil lucurilor pe nume”, a declarat Daniel Dragomir la Antena 3.

„Acești oameni mergeau în biroul lui Coldea pentru ce? Pentru siguranța națională? Nu cred. Ei primeau rechizitorii pe mail, documente pe mail”, mai spune Dragomir.

„Aceste instituții au fost și protejate. Aceste culoare media trebuie să se închidă. Culoarul justiției și culoarul media trebuie să se închidă pentru că put a mizerie. Societatea, Parlamentul, respectând Constituția trebuie să golim aceste culoare și să le închidem”, a mai spus Dragomir.

Clica a vrut să închidă Antena 3

„Din discuțiile la care am participat, intenția a fost de a închide trustul dumneavoastră. Trustul deranja clica. Cica nu a știut decât să controleze puterea, nu a avut respect pentru nimic”, a  mai dezvăluit adjunctul lui Coldea. „Orice este expus, orice scoatem la suprafață îi sperie pe acești oameni: media face investigații, media îi sperie (...) Au utilizat toate canalele ca să vă distrugă. Ceea ce nu pot să controleze, li se pare amenințător. Și în situația aceea, ori încearcă să preia, ori să distrugă, foarte rar să negocieze, cine au negociat cu ei au pierdut”.

Foarte mulți jurnaliști sunt unelte

„Foarte mulți jurnaliști sunt unelte. Nicio problemă dacă jurnaliștii au contacte pentru a ajuta la siguranța națională. Problema este de deontologie, de etică a acestor jurnaliști. Ai discuții și apoi îți utilizezi pentru a băga pe cineva pe un culoar și a lovi”, a declarat Dragomir la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Daniel Dragomir