x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PATRU universităţi îşi suspendă examenele sau cursurile

PATRU universităţi îşi suspendă examenele sau cursurile

27 Ian 2014   •   18:07
PATRU universităţi îşi suspendă examenele sau cursurile
Sursa foto: PATRU universităţi îşi suspendă examenele sau cursurile

Școala Națională de Științe Politice și Administrative, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea din Pitești și Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" vor avea activitatea suspendată marți - examene sau cursuri, a declarat ministrul delegat pentru învățământ superior, Mihnea Costoiu.

Ministrul delegat pentru învățământ superior a precizat că a vorbit cu rectorii universităților astfel încât să se dea posibilitatea studenților care nu se pot prezenta la examene din cauza vremii nefavorabile să le poată susține la o altă dată.

Conducerea Universității din București își va relua activitatea marți (susținerea examenelor din sesiune). Conducerea UB va decide în cursul zilei de marți dacă se va desfășura activitate miercuri, dar aceasta în funcție de evoluția vremii.

Ministerul Educației Naționale precizează că, în conformitate cu reglementările în vigoare, hotărârile de întrerupere temporară a activității sunt exclusiv la latitudinea conducerilor instituțiilor de învățământ superior, în virtutea autonomiei universitare.

×
Subiecte în articol: universitate cursuri examene suspendate