x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE 35 de copii sunt blocați la cota 1400. Deși au intervenit pompierii, aceștia nu vor să coboare

UPDATE 35 de copii sunt blocați la cota 1400. Deși au intervenit pompierii, aceștia nu vor să coboare

06 Feb 2020   •   12:45
UPDATE 35 de copii sunt blocați la cota 1400. Deși au intervenit pompierii, aceștia nu vor să coboare
Sursa foto: observator.tv

Doar patru adulţi şi doi copii din cei 40 de turişti rămaşi blocaţi într-un hotel de la Cota 1400 au vrut să plece cu pompierii care au venit să îi coboare din zonă, după ce mai mulţi copaci au căzut pe drumul de acces, informează ISU Prahova.

"Drumul către Cota 1400 a fost deblocat, însă am constatat că doar patru adulţi şi doi copii vor să coboare. Ceilalţi mai au cazare acolo şi vor rămâne", precizează ISU Prahova.

Pompierii au plecat cu şenilata să îi coboare pe turişti. Este vorba despre un grup de 35 de copii şi cinci adulţi, aflaţi la o tabără de schi. Copiii au între şase şi 12 ani.

ȘTIRE INIȚIALĂ Pompierii acţionează pentru a coborî cu şenilata 40 de turişti, dintre care 35 copii, blocaţi într-un hotel de la Cota 1400, a informat ISU Prahova.

"Pompierii militari acţionează pentru a cobora cu şenilata şi cu o autospecială de intervenţie un grup format din 35 de copii şi cinci adulţi cazaţi la un hotel de la Cota 1400 din Sinaia", a precizat sursa citată.

Copiii sunt de la o tabără de schi şi au vârste între 6 şi 12 ani. Hotelul în care sunt a rămas fără curent electric.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cota 1400 copii