x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE A doua zi de proteste în Piața Victoriei. Printre manifestanți se află și omul de afaceri Viorel Cataramă

UPDATE A doua zi de proteste în Piața Victoriei. Printre manifestanți se află și omul de afaceri Viorel Cataramă

16 Mai 2020   •   19:54
UPDATE A doua zi de proteste în Piața Victoriei. Printre manifestanți se află și omul de afaceri Viorel Cataramă
Sursa foto: Victor Stroe

Peste 100 de protestatari s-au adunat, sâmbătă, pentru a doua zi consecutiv în Piața Victoriei din Capitală, și scandează împotriva autorităților care au gestionat epidemia de COVID-19. Între manifestanți se aflță și omul de afaceri Viorel Cataramă.

Protestatarii au venit în Piața Victoriei, în urma apelurilor pe rețelele de socializare.

Bucureștenii critică autoritățile care au gestionat situația creată de epidemia de COVID-19 în România și le-au îngrădit drepturile și libertățile.

Între protestatari este și Viorel Cataramă, care, sâmbătă, a primit al doilea test negativ de COVID-19, după ce a mers într-o comunitate focar pentru a se infecta.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a făcut un apel la responsabilitate, pe Facebook, pentru că manifestanții nu poartă măști și nici nu păstrează distanța socială.

„Ca urmare a mesajelor din mediul online care îndeamnă la manifestații publice și nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, Jandarmeria București face următoarele precizări: Pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați la astfel de evenimente. Sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!”, scriu reprezentanții Jandarmeriei București, pe Facebook.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Sute de persoane s-au adunat în Piața Victoriei, cu bannere sau steaguri, pentru a protesta împotriva Guvernului.

Este a doua zi când oamenii vin în fața clădirii Executivului pentru a-și exprima nemulțumirea față de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, transmite dcnews.ro.

Aceștia își arată dezacordul față de felul în care autoritățile au gestionat criza provocată de epidemie, în special interdicțiile de circulație și izolarea la domiciliu.

Foto Victor Stroe Jurnalul

×