x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urări şi mesaje de Moş Nicolae pe care le puteţi trimite celor dragi şi cunoscuţilor

Urări şi mesaje de Moş Nicolae pe care le puteţi trimite celor dragi şi cunoscuţilor

05 Dec 2016   •   19:20
Urări şi mesaje de Moş Nicolae pe care le puteţi trimite celor dragi şi cunoscuţilor

    De Mos Nicolae este momentul in care ceea ce ne dorim devine realitate! Daca esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi, atunci Mos Niculae a venit deja!

    Daca continui sa fii suparat, Mos Nicolae nu-ti va aduce nimic....

    Innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire... si uita-te in ghetute... ai sa gasesti un gand bun de la mine... Te sarut!

    La multi ani, NICULAE... in viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE,sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fii SANATOS!

    In ultimii ani, mosul a venit la mine cu... dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti. Tu esti unul dintre ei? L-am trimis aseara pe mos la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea....

    Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.

    Cu ocazia sarbatorilor de iarna va doresc multa sanatate, dorintele sa se implineasca iar Dumnezeu sa va protejeze de tot raul din lumea asta. Iar Sf. Nicolae sa va aduca multe cadouri frumoase si dorite de voi.

    Sa traiti, sa infloriti, si papucii sa fie lustruiti. Sper ca ati gasit azi in papuci tot ceea ce va doreati voi.

    Fie ca inceputul sarbatorilor de Craciun sa va aduca in viata o raza de lumina si sa va ajute sa fiti buni mai ales acum in preajma sarbatorilor si sa va aduceti aminte cum era cand abia asteptati sa ninga si sa vina mosul sa va aduca ceva in ghetute.

    Daca continui sa fii suparat...Mos Nicolae nu-ti aduce nimic....

    Inoieste-ti sufletul tau bun..asa cum eu il stiu si traiste cateva momente de fericire si multumire ...si uita -te in ghetute...ai sa gasesti un gand bun de la mine....te sarut

    Fie ca Sfintele Sarbatori de Iarna sa iti aduca numai LUMINA si IUBIRE in casa! Multa sanatate si fericire! Si iubire! Cat cuprinde! (de la mine cata vrei! Te pup!

    Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.

×