x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vacanţa de celibat a Elenei Udrea, stricată de DNA

Vacanţa de celibat a Elenei Udrea, stricată de DNA

de Elena Stan    |    18 Iun 2013   •   18:27
Vacanţa de celibat a Elenei Udrea, stricată de DNA
Primarul Cherecheş, adoratorul ex-doamnei Cocoş, săltat pentru luare de mită şi trafic de influenţă
Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, despre care se zvoneşte că are o relaţie cu Elena Udrea, este urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Potrivit DCNews, “la câteva ore de la anunţul despărţirii Elenei Udrea de Dorin Cocoş, au început să apară speculaţii care arată că la decizia Elenei Udrea de a divorţa s-ar afla primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş”.
În urmă cu două săptămâni, atunci când petrecea, la propriu, în braţele doamnei Elena Udrea, Cherecheş nu bănuia ce i se va întâmpla. La scurt timp după sindrofiile organizate la Baia Mare, unde Udrea a petrecut o minivacanţă de 10 zile, Cherecheş a fost luat la bani mărunţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Din rai a ajuns direct în iad
Cătălin Cherecheş este acum urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă, fiind acuzat că a primit bani, în perioada 2011-2013, de la reprezentanţii a cinci firme pentru a le favoriza la achiziţiile publice organizate de instituţie, la atribuirea şi la derularea contractelor, a anunţat DNA. Procurorii îl mai acuză pe Cherecheş că, în perioada februarie ¬ mai, în calitate de primar al municipiului Baia Mare, a efectuat acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o deţine, prin intermediul a două persoane din anturajul său care erau, în mod aparent, reprezentanţii legali la două societăţi comerciale. Astfel, în luna mai, pentru a achiziţiona licenţa pentru un post de televiziune, Cătălin Cherecheş ar fi intervenit pentru modificarea acţionariatului celor două firme, astfel încât apropiaţii săi să devină acţionari sau administratori ai acestor societăţi comerciale. În această cauză, procurorii fac acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane. Cătălin Cherecheş este primar la Baia Mare din mai 2011, când au avut loc alegeri parţiale.

Udrea: “M-am simţit ca în adolescenţă”
Udrea şi Cherecheş au fost foarte fericiţi că au participat împreună la petrecerile de la Baia Mare. “Am participat asear” (n.r. ¬ 31 mai) la Baia Mare, împreună cu colegul meu, senatorul Ciprian Rogojan, şi cu primarul municipiului, Cătălin Cherecheş, la sărbătorirea fetelor de la HCM Minaur, vicecampioane naţionale la handbal feminin”, a scris Elena Udrea pe blog, unde a postat aproape 100 de fotografii de la evenimentul respectiv. Pe Facebook, Udrea a postat un mesaj emoţionant despre vizita ei de zece zile la Baia Mare: “Îi mulţumesc domnului Primar de Baia Mare, Cătalin Cherecheş, pentru invitaţia de a participa la evenimentele importante ale comunităţii: Banchetul de final de an competiţional al handbalistelor de la HCM Minaur Baia Mare şi banchetele absolvenţilor de licee din Baia Mare! M-am simţit ca în adolescenţă”.
La rândul său, Cherecheş a avut şi el numai cuvinte de laudă la adresa Elenei Udrea. “Pe doamna Elena Udrea o cunosc de când eram colegi în Parlamentul României. Prin semnătura doamnei Udrea au venit 20 de milioane de euro din fonduri europene în oraşul nostru. Referitor la ultima vizită pe care doamna Udrea a efectuat-o în Baia Mare, unde am participat împreună la două banchete, fiind momente festive, era absolut normal ca cei prezenţi să o invite la dans pe Elena Udrea. La rândul meu am dansat cu domnia sa, la fel cum am dansat şi cu alte domnişoare şi doamne în seara respectivă, fără să poată fi vorba de altceva decât un moment de bucurie şi de sărbătoare. În ceea ce o priveşte pe doamna Elena Udrea nu pot să nu recunosc că este o femeie frumoasă, hotărâtă, inteligentă şi puternică, tocmai de aceea îl felicit de pe acum pe bărbatul lângă care va alege să îşi trăiască de acum înainte viaţa. E de o calitate umană care se ridică deasupra multor bărbaţi din politică”, a declarat, pentru Cick, Cătălin Cherecheş.

×