x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vadim Tudor lansează o ipoteză-şoc în cazul morţii lui Sergiu Nicolaescu: "Avea cancer la colon!"

Vadim Tudor lansează o ipoteză-şoc în cazul morţii lui Sergiu Nicolaescu: "Avea cancer la colon!"

06 Ian 2013   •   12:29
Vadim Tudor lansează o ipoteză-şoc în cazul morţii lui Sergiu Nicolaescu: "Avea cancer la colon!"

Regizorul Sergiu Nicolaescu ar fi avut cancer la colon, a dezvăluit, sâmbătă seară, Corneliu Vadim Tudor, la România TV. Totodată, europarlamentarul, un apropiat al regretatului cineast, i-a acuzat de malpraxis pe medicii care s-au ocupat de acesta.

 
Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor susţine că a intrat în posesia unei copii după buletinul medical al regizorului, în care se arată că acesta ar fi suferit de cancer la colon.
 
"S-a spart legea tăcerii, omerta, din spitalul Elias şi cineva a făcut o copie pentru Vadim Tudor. Nu o am cu mine, dar apare acolo şi cancer la colon. Cel mai grav lucru care s-a făcut - şi asta o spun somităţi medicale - este că la peritonită, la invadarea abdomenului şi a organelor interne din zona respectivă cu puroi nu se intervine laparoscopic. Se intervine clasic. E malpraxis aici", a spus Corneliu Vadim Tudor, un apropiat al lui Sergiu Nicolaescu.
 
Sergiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie, la Spitalul Elias, unde fusese internat pe 26 decembrie 2012, deoarece se simţea rău în urma unei contuzii toracice suferite când a căzut pe gheaţă. Suspectat iniţial de fisură a coastelor, Sergiu Nicolaescu a fost supus unor investigaţii amănunţite şi, pe 28 decembrie, a fost operat laparoscopic de peritonită. Decesul a survenit în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare apărute subit, cu toate că, pe 2 ianuarie, evoluţia stării regizorului era "uşor favorabilă", potrivit medicilor.
 

×