x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vâlcea: Bărbat reţinut pentru că a intrat cu forţa în casa fostei iubite, care avea ordin de protecţie

Vâlcea: Bărbat reţinut pentru că a intrat cu forţa în casa fostei iubite, care avea ordin de protecţie

26 Feb 2019   •   19:10
Vâlcea: Bărbat reţinut pentru că a intrat cu forţa în casa fostei iubite, care avea ordin de protecţie

Un tânăr de 27 de ani din Bălceşti a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat fosta concubină, deşi avea interdicţie să se apropie de ea, în urmă cu cinci zile aceasta obţinând de la autorităţi ordin de protecţie provizoriu, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit acestora, incidentul s-a petrecut luni seara, femeia agresată fiind cea care a anunţat telefonic că fostul iubit a intrat peste ea în casă şi ameninţă că o bate.

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, identificându-l pe tânărul de 27 de ani, iar din cauza comportamentului violent, poliţiştii au procedat imediat la imobilizarea şi încătuşarea tânărului şi conducerea acestuia la sediul poliţiei. În fapt, tânărul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul curţii locuinţei, iar cu o cărămidă a spart geamul uşii de la intrare, a pătruns în interiorul casei şi a început să facă scandal, să adreseze ameninţări cu acte de violenţă, în cele din urmă agresând-o fizic pe mama fetei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea ordinului de protecţie provizorie, el urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Bălceşti, cu propunerea de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: valcea barbat retinut ordin de restrictie