x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vâlcea: Femeia rănită în incendiul din Râmnic, transferată cu un elicopter SMURD la Craiova

Vâlcea: Femeia rănită în incendiul din Râmnic, transferată cu un elicopter SMURD la Craiova

03 Mai 2019   •   20:25
Vâlcea: Femeia rănită în incendiul din Râmnic, transferată cu un elicopter SMURD la Craiova

Femeia de 36 de ani care a suferit arsuri de gradul II în incendiul de vineri de la un depozit de materiale de construcţii, vopseluri şi diluanţi din municipiul Râmnicu Vâlcea a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, femeia prezintă arsuri pe 30% din suprafaţa corpului - torace, mâini şi regiunea cervicală -, ea fiind transferată la Craiova după ce a primit îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul Judeţean Vâlcea.

Vineri după-amiază, un incendiu de proporţii a izbucnit la un depozit de materiale de construcţii, din cauza fumului degajat, reprezentanţii ISU Vâlcea fiind nevoiţi să transmită un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT către populaţia din zona afectată de incendiu, să rămână în locuinţe, cu ferestrele închise.

Până la localizarea incendiului, focul a mistuit materialele depozitate pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, mare parte a acestora, printre care şi o cantitate însemnată de ulei de in, aflându-se în curtea societăţii. O angajată, care se afla în depozit la ora izbucnirii incendiului, a fost surprinsă de flăcări, fiind grav rănită.

Reprezentanţii ISU Vâlcea se află încă în zonă pentru a căuta eventuale focare rămase nestinse şi pentru a stabili cauza izbucnirii focului. Pompierii au intervenit cu şapte maşini de stingere, o autoscară şi o autospecială CBRN.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: valcea râmnic smurd