x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valeriu Tabără a suferit o primă intervenţie chirurgicală, în urma accidentului de săptămâna trecută

Valeriu Tabără a suferit o primă intervenţie chirurgicală, în urma accidentului de săptămâna trecută

10 Dec 2012   •   18:44
Valeriu Tabără a suferit o primă intervenţie chirurgicală, în urma accidentului de săptămâna trecută

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat că fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a fost operat luni la Secţia de ortopedie a unităţii medicale, intervenţia decurgând în condiţii normale.

Medicii care îl îngrijesc pe Tabără, care a suferit fractură de femur la ambele picioare, au anunţat că luni a avut loc o primă operaţie, la unul dintre membre, urmând ca săptămâna viitoare să fie operat şi la cel de-al doilea picior şi că pacientul este într-o stare generală foarte bună.

Accidentul în care a fost implicat deputatul PDL Valeriu Tabără a avut loc vineri după-amiază, la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, după ce autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în maşină.

Iar pentru că o veste proastă nu vine niciodată singură, Tabără a pierdut şi bătălia din Colegiul 6 Camera Deputaţilor, având un scor de 19,74% şi fiind surclasat de Cătălin Tiuch, care a închis colegiul, cu un scor de 55,17%.

×