x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zgonea, unor copii din Prahova: Uitaţi-vă, eu, oltean, am ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor

Zgonea, unor copii din Prahova: Uitaţi-vă, eu, oltean, am ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor

16 Sep 2013   •   17:55
Zgonea, unor copii din Prahova: Uitaţi-vă, eu, oltean, am ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor

Valeriu Zgonea le-a spus, luni, copiilor din Brazi (Prahova), unde a participat la deschiderea anului şcolar, că trebuie să fie informaţi întrucât "cunoaşterea înseamnă putere", adăugând: "Uitaţi-vă, eu, oltean, am ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor. Toată lumea poate să ajungă aici", informează mediafax.ro.

"Cunoaşterea înseamnă putere. De aceea vă sfătuiesc să fiţi informaţi în permanenţă. Să fiţi curioşi, dragi copii, şi să aveţi aspiraţia de a avea o cultură generală solidă. Vă urez să vă urmaţi visurile, să nu le abandonaţi niciodată. Uitaţi-vă, eu, oltean, am ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor. Toată lumea poate să ajungă aici. Putem să muncim, dar munca începe în şcoală. Fără educaţie, nu putem realiza nimic în viaţă", le-a spus Valeriu Zgonea copiilor din comuna prahoveană Brazi, acolo unde a participat la deschiderea anului şcolar.

Ulterior, întrebat de ziarişti ce anume a vrut să transmită prin "pilda" pe care le-a dat-o copiilor cu privire la olteni, Zgonea a explicat: "După istoria cu preşedintele Nicolae Ceauşescu, ştiţi foarte bine că era greu pentru un oltean să urce într-o funcţie publică, având această istorie în spate. Astăzi sunt doi olteni care sunt la conducerea statului român: Victor Ponta, premierul României şi subsemnatul, cu votul tuturor parlamentarilor, preşedintele Camerei Deputaţilor".

De asemenea, întrebat care au fost atuurile pe care le-a avut pentru a ajunge în funcţia pe care o deţine, Zgonea a spus că nu a avut nici un atu, însă a adoptat metoda lucrului în echipă.

×
Subiecte în articol: zgonea oltean valeriu zgonea