x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vali Căciulă îşi revine!

Vali Căciulă îşi revine!

de Sorin Anghel    |    14 Feb 2011   •   20:32
Vali Căciulă îşi revine!
153404-vali-caciula.jpgVeşti din ce în ce mai bune pentru cei care îl cunosc pe Vali Căciulă. Ope­rat de două ori pe creier, instruc­­­­to­rul de schi din Sinaia se simte din ce în ce mai bine. "Starea sa de să­nă­tate este din ce în ce mai bună. A în­ceput să mănânce. Sunt optimist!", spune Codruţ Căciulă, fiul marelui ins­tructor de schi.

Acelaşi optimism îl afişează şi medicul Dan Teleanu, cel care l-a repus pe picioare pe Că­ciulă Senior în cadrul Secţiei de Neurochirurgie de la Spitalul Universitar din Bucureşti. "Acum se simte mai bine. Se deplasează la toaletă, mănâncă singur, vorbeşte... A făcut pro­grese mari, chiar dacă încă mai are probleme din când în când. Vineri sau luni s-ar putea să-l externăm", a de­clarat medicul care l-a ridicat din zăpadă pe Vali Căciulă şi l-a pus din nou pe schiuri.

Mai departe, instructorul de schi trebuie să urmeze un program de recuperare foarte strict. Cos­turile pentru acest proces sunt foarte ridicate, astfel că toţi cei care do­resc să-l ajute pe sinăian o pot face tri­miţând bani în conturile: RO82INGB0000999900635852 – pentru lei şi pentru euro – RO39INGB0000999901661043 deschise la ING Bank. Conturile sunt deschise pe numele Căciulă Constantin Codruţ.

Săptămâna viitoare, începând de luni şi până duminică, la Vatra Dornei, pe Pârtia Parc, va avea loc Campionatul Naţional al Monitorilor de Schi din România. Evenimentul este organizat de Şcoala de Schi Euroski din Vatra Dornei, în parteneriat cu Dorna Turism şi Fe­deraţia Română de Schi şi Biatlon. La start se vor afla peste 100 de instructori de schi de la noi din ţară. De Mărţişor, aceştia vor concura în proba de Slalom Uriaş. Seara, turiştii vor avea partea de multe demonstraţii de schi sincron. Imagini de la acest eveniment vor putea fi urmărite pe www.jurnalul.ro, cu ajutorul celor două camere web care transmit live de la Vatra Dornei. În clipa de faţă, stratul de zăpadă pe pârtiile din staţiunea bucovineană ajunge la 50 de centimetri. Turiştii care vor să meargă încă din acest week-end în Bucovina trebuie să ştie că de la Suceava până în Pasul Tihuţa se circulă în condiţii de iarnă, ca urmare a ninsorilor din ultimele zile.

Dacă Valentine’s Day nu vi se potriveşte, acum aveţi ocazia să vă iubiţi de Dragobete, sărbătoare românească, sărbătoarea iubirii. Românii care iubesc sporturile de iarnă îşi pot face de cap într-un cadru fierbinte, tocmai la Ice Hotel Bâlea Lac. Gazdele de la unicul hotel de acest fel din Europa de Sud-Est au pregătit pentru cei care le vor fi oaspeţi surprize dintre cele mai plăcute, muzică de calitate şi atmosferă romantică, pentru că aici dragostea e mereu prezentă. Cu acest prilej, îndrăgostiţii vor putea vizita binecunoscutul Hotel de Gheaţă, vor servi cina în cel mai romantic mod posibil sau vor putea trăi inedita experienţă a unei nopţi petrecute într-una dintre camerele obiectivului. De asemenea, cei mai romantici dintre vizitatori îşi pot face calde promi­siuni de iubire sau îşi pot reafirma dragostea pentru persoana iubită în frumoasa Biserică de Gheaţă. Dragostea devine arzătoare doar la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac. Www.jurnalul.ro transmite imagini live din Munţii Făgăraş cu ajutorul a trei camere web. Meniul restaurantului din cadrul Hotelului de Gheaţă, parţial servit pe farfurii de gheaţă, reprezintă o excursie şi o experienţă culinară de neuitat, la care se pot servi vinuri corespunzătoare din faimoasa cramă moldovenească "Lion Gri".

×